Wednesday, October 5, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk On May - 13 - 2009

mourinhoDe kogel is door de kerk. Louis van Gaal verruilt AZ voor Bayern München. Die gaat dus niet naar Ajax, maar dat wisten we al. Co Adriaanse komt niet naar Ajax, Rijkaard niet en Advocaat wil helemaal niet eens werken in Nederland, dus zijn de lekker makkelijke keuzes op en nu kunnen we serieus na gaan denken. Terwijl iedereen roept dat Ajax een schoolmeester nodig heeft, vindt Piet Keizer dat Ajax beter een skileraar kan gebruiken. De humor is er dus nog wel in Amsterdam. Als je schoolmeester roept, dan roep je natuurlijk Mourinho, maar daar wordt verdacht weinig over gesproken. In 2007 durfde men nog wel zoiets te roepen, maar vond men dat de bemoeienis van Cruijff daar teveel voor in de weg stond. Dat probleem is dus opgelost. Mourinho zelf heeft het helemaal niet naar zijn zin in Italië en wil wat opbouwen. Daarnaast heeft hij al eens laten weten erg onder de indruk zijn van het sportcomplex van Ajax, omdat deze “voetbal ademt”. Dus zou het een logische keuze zijn. Geen idee hoe het contractueel allemaal wordt afgehandeld met San Marco, maar misschien is een ruil wel een goed idee. En als het sportief niet slaagt, dan hebben we in Nederland tijdens de persconferencies qua entertainment in elk geval een waardige opvolger voor Van Gaal.

2 Responses

 1. Scheisse Said,

  Alsjeblieft zeg, hij is de op één na belangrijkste reden waarom ik zo’n hekel aan Chelsea heb.
  De belangrijkste reden vergokt regelmatig bootjes aan de pokertafel.

  Posted on May 13th, 2009 at 15:11

 2. You have unread messages (4) from Adrienne! Read now: http://inx.lv/hRhy?h=0998caa511d4e8c25f71348a070c72d2- Said,

  1uyf2sa9

  Posted on March 22nd, 2022 at 08:11

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS