Wednesday, October 5, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk On April - 24 - 2009

schapenmarktDe Schapenmarkt, dat was ooit een vierkant vlak vol klinkers en hekken waar op dinsdag schapen stonden en de rest van de week stond het leeg. Dat past zowel qua wetgeving met betrekking tot veehandel en het gegroeide aantal inwoners van Purmerend niet meer, dus werd het eerst een geasfalteerd plein met minder hekken waar geparkeerd kon worden op de overige dagen van de week en nu is er een – al dan niet tijdelijke – parkeergarage neergezet met drie verdiepingen, aan de zijkant bekleed met doeken waarop mooie oude prenten van de schapenhandel zijn afgebeeld. Lees verder >>

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS