Wednesday, October 5, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Tropical Holland

Posted by Dirruk On April - 9 - 2009

beachHet klimaat – u kent het wel – vindt het hoog tijd om te veranderen. Ongeacht de oorzaak heeft dat volgens min of meer deskundigen tot gevolg dat het poolijs smelt en de zeespiegel stijgt, waardoor we in Nederland mogelijk nog verder onder de zeespiegel komen te leven. Geen paniek, we gaan natuurlijk voorkomen dat we onderlopen. Er komt toch crisis en grote werkloosheid, dus met een beetje tewerkstelling hier en daar scheppen we zo een paar meter extra bovenop de dijken. Voor zover het doemdenken, nu het goede nieuws. Onze zomers worden droger en heter. Rare woordkeuze eigenlijk als onze zomers nu koud en nat zijn. Minder koud en minder nat is correcter, maar een kniesoor die daarop let, dat verkoopt niet. Met mooie droge hete zomers moeten we dus vooruitkijken en nu al gaan inversteren in de touristenindustrie van de toekomst, want als de temperatuur 3 graden stijgt wordt het in juli en augustus toch maarliefst gemiddeld 20 graden, daar komen de zonaanbidders wel op af. Zolang we die investering maar in subtropische zwemparadijzen doen dan.

1 Response

  1. You have unread messages (4) from June! Read now: https://cutt.us/oLqEZ?h=1d1d9cb80ef71396065e1e793c2b339d- Said,

    folre9g

    Posted on March 22nd, 2022 at 08:10

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS