Wednesday, October 5, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Een verwarrende zaterdagkrant

Posted by Dirruk On March - 30 - 2009

krantenZit je net zo lekker via internet je mening te bepalen op grond van lekker kort snel en scherp nieuws op internet, besluit je de zaterdagkrant weer eens lekker uitgebreid te lezen. En dat is best lekker en leuk. En verwarrend. Heb je zo je twijfels over de crisismaatregelen van ons kabinet en kijk je jaloers naar de VS waar Obama om de andere dag weer geweldige plannen aankondigt, blijkt dat ze daar op dit moment relatief gezien niet eens meer doen dan dat wij normaal gesproken al doen. En daar doet onze regering dus nog eens een schepje bovenop en daar gaan ze niet eens prat op. Poeh, verwarrend. Lees je daarna ook nog eens dat de Belgen stikjaloers zijn op onze daadkrachtige regering. Daar ga je dan met je kritiek, die moet weer op de schop. Net zoiets met het verhaal van de aanwezigheid van de VS in Irak. Één van de belangrijkste redenen voor Obama om zich daar terug te gaan trekken is de publieke opinie die vindt dat er veel te veel Amerikaanse militairen zijn gesneuveld. Klinkt logisch, maar afgelopen jaar zijn er door geweld in de VS zelf meer doden gevallen dan in de afgelopen vijf jaar in Irak. Was er daar ook al niet ooit zoiets met het aantal verkeersslachtoffers dat groter was dan het aantal gesneuvelden in Vietnam? Bah, het is helemaal niet makkelijk om zo je oordeel en je mening te vormen. Zalig zijn de onwetenden. Maar dat wisten we al.

6 Responses

 1. Jan. Said,

  Dus je snapt wel waarom het zo slecht gaat met de gedrukte krant. Veel te verwarrend.
  Niet verwarrend is deze wandeling:
  http://www.qweble.nl/?p=206
  En schitterend in al zijn eenvoud.

  Posted on March 30th, 2009 at 14:08

 2. Dirruk Said,

  Het is wel verwarrend als jij gaat spammen 🙂

  Posted on March 30th, 2009 at 15:08

 3. Jan. Said,

  hihi, ik heb daar gister zoveel inspiratie opgedaan.

  Posted on March 30th, 2009 at 15:23

 4. Scheisse Said,

  Maar lost die wandeling de geldzorgen van Wouter op?

  Posted on March 30th, 2009 at 15:50

 5. Dirruk Said,

  Misschien voor z’n lopende rekening.

  Posted on March 30th, 2009 at 15:53

 6. Scheisse Said,

  En als hij goed zijn best doet bouwt hij vast een doorlopend krediet op.

  Posted on March 30th, 2009 at 15:58

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS