Friday, December 3, 2021

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Weg met de zeehond!

Posted by Dirruk On March - 27 - 2009

zeehondZeehonden zijn niet zielig. Zeehonden zijn gemeen, aldus de heer Sjaak Bral in het AD. Zeehonden kijken onbetrouwbaar uit hun ogen. ze stinken en vreten onze haring op. Door hun lichaamswarmte smelt het ijs, wat aanzienlijk bijdraagt aan het smelten van de poolkappen. Volgens Bral dan. Hij legt ook een directe link tussen die stinkbeesten en de wereldwijde crisis: het komt allemaal door de zeehonden. Ook is er volgens hem geen wezenlijk verschil tussen het doodknuppelen van een zeehond en het stuk vlees dat op ons bord ligt. En of hij nou gelijk heeft of niet, eigenlijk heeft hij het natuurlijk over heel iets anders. Maar dat mogen jullie zelf tussen de regels door lezen.

Add A Comment