Wednesday, November 30, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Hoezo Crisis?

Posted by Dirruk On March - 26 - 2009

crisisIn de categorie “schiet mij maar lek” vandaag twee opmerkelijke nieuwsberichten. Ten eerste blijkt het aantal banen in Nederland gestaag door te groeien en stijgen de lonen nog steeds en ten tweede gaan de energieprijzen drastisch omlaag. Dat laatste is een beetje lullig voor de mensen die Natasja Froger geloofden en nu met een vast energietarief opgezadeld zitten, maar daar gaat het nu even niet over. Het lijkt nogal in te druisen tegen alle berichten die beweren dat het crisis is en dat we allemaal massaal minder geld te besteden hebben en dat we gered zouden zijn met het plan van Wilders (die natuurlijk vindt dat er niks deugt van de plannen van het kabinet en woedend is weggelopen uit het debat hierover) om iedereen vierhonderd Euro in het handje te geven. En je zou je zelfs kunnen afvragen waarvoor alle noodmaatregelen van het kabinet nodig zijn om de crisis te bestrijden die nu toch steeds meer vooral lijkt te worden gevoed door berichtgevingen waardoor we gewoon de hand verstandig op de knip houden. Appeltje voor de dorst enzo. Of zou het gewoon komen omdat onze regering de boel toch aardig op orde heeft en met de nieuwe maatregelen ons straks weer vooraan in de vaart der volken positioneert? Schiet mij maar lek, ik geloof inmiddels helemaal nergens meer iets van.

2 Responses

  1. Meer banen, toch crisis | eco.nomie.nl Said,

    […] maar, het is toch crisis, vraagt de leek zich af? Is ook zo. Maar het aantal banen van werknemers is een slechte statistiek om de voortgang van de […]

    Posted on March 28th, 2009 at 22:16

  2. Krystal is interested in you! More info: https://clck.ru/eETdR?h=0c7b2b5cba20f059f3eab60eebd3daf1- Said,

    fzeu0la

    Posted on March 22nd, 2022 at 08:11

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS