Saturday, April 17, 2021

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Een Asociale Campagne

Posted by Dirruk On March - 16 - 2009

asociaalIedereen is asociaal. We vinden onszelf zelfs asociaal. Als je de lat maar laag genoeg legt, dan zijn we inderdaad ook allemaal asociaal. Als je snurkt in het openbaar, waar je weinig aan kunt doen, dan ben je namelijk al asociaal. Hetzelfde als je slim in een kortere rij bij de kassa gaat staan. Dat is niet asociaal, dat is slim. Liegen in een enquete is ook asociaal, slechts tien procent zegt namelijk wel eens afval op straat te gooien. Wie is er zo asociaal om dat te geloven? En über-asociaal is om de hele bevolking asociaal te noemen op basis van een enquete onder iets meer dan honderd mensen en de hele dag via alle media tegen ons te roepen dat we asociaal zijn. En dat terwijl asociale bankdirecteuren met dikke pakken geld worden beloond. Wat heerlijk is het toch om je aan dit soort onderzoeken en campagnes te ergeren, al was het maar omdat mensen die zich overal maar aan ergeren natuurlijk het meest asociaal van iedereen zijn.

4 Responses

 1. Scheisse Said,

  Ik hoorde net in het journaal dat de advocaat van Fritzl heeft geroepen dat zijn cliënt onterecht als ‘monster’ wordt neergezet. Asociaal dat je zoiets durft te zeggen als dikbetaalde advocaat. Daarna zei de journaalmiep dat de dochter van Fritzl hem 7 kinderen heeft gegeven.

  Daardoor begrijp ik nu dat zei een asociale luie hoer was die 24 jaar lang op haar luie reet in de kelder heeft gelegen en die arme man heeft zitten opgeilen. Asociaal!

  Fritzl frei! Fritzl frei! Fritzl frei!

  Posted on March 16th, 2009 at 13:16

 2. Dirruk Said,

  Zo is het! Viva Fritzl!

  En het is natuurlijk helemaal niet raar dat Trots Op Nederland nog maar 1 zetel heeft in de peiling als je door dit soort campagnes steeds maar te horen krijgt wat een kutvolk we zijn.

  Posted on March 16th, 2009 at 13:24

 3. Scheisse Said,

  SIRE gooit al jarenlang ons belastinggeld weg aan mooie campagnes waar evenwel niemand zich wat van aantrekt. We zijn tenslotte een vrij volkje, en dat betekend vooral dat niemand anders de gore moed moet hebben zich met ons te bemoeien.

  Posted on March 16th, 2009 at 13:36

 4. Dirruk Said,

  Dat bedoel ik: Asociaal zijn ze bij de SIRE!

  Posted on March 16th, 2009 at 13:59

Add A Comment