Friday, May 29, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Mooi BBQ-speelgoed

Posted by Dirruk On March - 9 - 2009

bbqdegenLangzaam maar zeker gaat het weer lente-achtige trekjes te krijgen. Afgelopen weekend heeft half Nederland de tuin al op orde gemaakt en nu is het wachten op de eerste dag dat we fijn kunnen barbecuen. Met echte stukken vlees natuurlijk en geen grappige vleesjes en creatieve salades. De échte mannen onder ons hebben de BBQ al weer opgepoetst en staan paraat. En omdat échte mannen natuurlijk de grootste kinderen zijn is het ook tijd om nog wat nieuw Barbecue-speelgoed aan te schaffen. Een Barbecue-zwaard bijvoorbeeld. (Of beter gezegd: een BBQ-degen.) Totaal overbodig, maar niet nutteloos en zeker een must. Hup, naar de winkel of op de verlanglijst zetten!

Add A Comment