Friday, May 29, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Een Boombox voor je iPod

Posted by Dirruk On March - 5 - 2009

boomboxVroegah was alles beter. Vroeger had je bijvoorbeeld Ghettoblasters waar je cassettebandjes in kon doen. Daar sjouwde je jezelf een breuk aan, maar je was megastoer en je kon je muziek tenminste met groot volume en in goede kwaliteit laten horen aan mensen om je heen die dat helemaal niet wilden. Maar alles werd mooier en kleiner en nu moet je het maar doen met een mooi high-tech ding in je binnenzak. En als je als jongere de wereld wilt laten horen wat goede muziek is, dan doe je dat via het schelle luidsprekertje op je telefoon, waardoor het helemaal niet overkomt. Maar gelukkig zijn er mensen die het mooie van vroeger met het mooie van tegenwoordig weten te combineren en daarom is er nu een Boombox voor je iPod. Je Ipod kun je op de plek van het ouderwetse cassettebandje doen en alle aansluitingen die je nodig denkt te hebben zitten erin. Hopelijk gaat het deurtje langzaam open en komt er ook nog een versie waar je ook nog een echt cassettebandje in kunt afspelen, want ook vroeger was een ghettoblaster pas echt hip als je er twee cassettebandjes in kon doen. En er mogen nog wel wat meer nutteloze lichtjes op deze sjouwbare geluidsdoos, maar dat zijn dan ook wel de enige twee verbeterpunten. Hebben! Kopen!

4 Responses

 1. Scheisse Said,

  Als je de plaatjes op Gizmodo bekijkt is dit vooral een stukje Chinees weekplasticziekmakende trash waar vrijwel zeker hetzelfde geluid uitkomt als van je GSM. Ik zou het er niet op wagen.

  Posted on March 5th, 2009 at 12:50

 2. Dirruk Said,

  Ach, het idee is leuk 🙂

  Posted on March 5th, 2009 at 13:00

 3. Scheisse Said,

  Ah, dat wel inderdaad. Maar eerst horen dan geloven.

  Posted on March 5th, 2009 at 13:43

 4. Tien Said,

  (ja ik leef nog 😉 Mijn LCDscherm staat op een verhoging en wel op een ……Sony cassettedeck!! Af en toe gooi ik er een bandje in. Daarna flikker ik het bandje in de vuilnisbak. Want als je het voor het eerst in 20 jaar weer afspeelt ga je het toch niet bewaren voor over wéér 20 jaar? Of zit ik fout? Toch nix meer an te doen: anonym tussen de koffieprut de container in.. tja.. hoe kom ik erop.. ruimtegebrek!

  Posted on March 5th, 2009 at 22:03

Add A Comment