Friday, May 29, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Allemaal aan de Bop-it!

Posted by Dirruk On February - 26 - 2009

bopitHoe simpel kan het leven zijn. Men neme een plastic stuk gekleurd speelgoed dat eruit ziet als iets voor een twee-jarige dat een blikkerig muziekje afspeelt en dan vervolgens om de paar seconde roept dat je ergens aan moet draaien, trekken of ergens op moet drukken. Daar word je zenuwachtig en gefrustreerd van omdat het niet zo makkelijk is als het lijkt en voor je het weet zit je de hele avond als een debiel met open mond met dat ding te spelen omdat je je eigen record van 12 goede acties wilt verbeteren en uiteindelijk natuurlijk het record van 98 van de eigenaar. Zit er ook nog een party-mode op, waarbij je om de zoveel acties het ding moet doorgeven aan iemand anders en je hebt lachen, gieren en brullen om elkaars onkunde. Ja, de Bop-it heeft alles in zich wat verslavend speelgoed moet hebben. Die moet ik dus ook maar eens snel gaan bestellen. Bereid je alvast maar voor op het volgende gezellige avondje bij mij thuis, dan ga je ook voor de bijl. En bedankt, Marije.

6 Responses

 1. Scheisse Said,

  Dus jij wil net zo uitgeblust uit je ogen gaan kijken als deze jongen?

  http://www.youtube.com/watch?v=cakwxBW4PrM

  Posted on February 26th, 2009 at 14:30

 2. Dirruk Said,

  Nee dat dan weer niet.

  Posted on February 26th, 2009 at 17:35

 3. Hen Said,

  Ik zit dat plaatje even te bekijken.
  Je weet zeker dat het niet voor inwendig gebruik is?

  Posted on February 27th, 2009 at 18:30

 4. Dirruk Said,

  Ja, maar er zijn vast mensen die er andere ideeën op na houden.

  Posted on February 28th, 2009 at 15:30

 5. Scheisse Said,

  Twist it, Flip it, Wank it! 🙂

  Posted on February 28th, 2009 at 16:19

 6. Jan. Said,

  Neem je hem vanmiddag mee?

  Posted on March 1st, 2009 at 14:16

Add A Comment