Friday, July 1, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

De dubbele moraal van Wilders

Posted by Dirruk On February - 11 - 2009

wildersEr is van alles te doen rond Geert Wilders die Groot Brittannië niet in mag. Daar zijn we allemaal verontwaardigd over, zelfs al zijn we het niet met Geert eens, want what about de open grenzen binnen de EU en de vrijheid van meningsuiting en ga zo maar door? And the one and only winner is natuurlijk Geert zelf, koren op zijn molen, veel aandacht, dus weer meer stemmen. Slimme jongen hoor, wat dat betreft. Hij heeft besloten donderdag toch naar Engeland te gaan in de hoop daar opgepakt te worden. Nog meer publiciteit en stemmen. Wat Geert natuurlijk niet opnoemt is dat er sinds 2005 al zo’n 230 mensen de toegang is geweigerd tot GB, waaronder veel moslimpredikers en ook de rechtse Israëlische politicus Moshe Feiglin. Dus zo bijzonder is het allemaal niet. Tel je daar nog eens bij op dat de PVV vorige maand zelf nog heeft geprobeerd om de islamitische prediker Khalid Yasi de toegang tot ons eigen land te ontzeggen en dan wordt de dubbele moraal van Wilders wel heel erg duidelijk. Vrijheid van meningsuiting voor iedereen, behalve voor wie iets anders zegt. En wat dat betreft zijn we natuurlijk allemaal weer hetzelfde. Orwell had gewoon gelijk dus.

3 Responses

 1. devis Said,

  Wat heeft iedereen toch opeens tegen onze Geert? Nu komt ene Dirruk zelfs met steekhoudende argumenten. Gadverdamme.
  Geert Wilders heeft wel zijn eigen persoonlijke vrijheid opgeofferd om ons land te redden hoor. Ja, denk daar maar eens over na mannetje.
  Ik ben er dan ook voor om Geert met Goede Vrijdag te kruisigen en hem niet ten derde dage op Paaszondag weer op te laten staan, want echte martelaren blijven dood.
  Zo dat zal moslims, links tuig en figuren als Dirruk een lesje leren!

  Posted on February 11th, 2009 at 20:47

 2. Dirruk Said,

  Geert heeft zijn vrijheid niet opgeofferd, die is hem ontnomen en ook dat komt hem politiek gezien goed uit. Alles komt Geert goed uit. Eigenlijk is het een rasoptimist. Een topper in zijn soort.

  Posted on February 11th, 2009 at 20:59

 3. Witte Laarsjes Said,

  Een optimist of toch een opportunist? Hoewel het een het ander niet uitsluit natuurlijk. Een opportunistische optimist of een optimistische opportunist.

  Ik denk trouwens dat als hij er genoeg van heeft, dat een donkerbruine kleurspoeling dan volstaat om hem volstrekt onherkenbaar te maken. En een sikje.

  Posted on February 12th, 2009 at 09:04

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS