Saturday, January 22, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

It’s Groundhog Day Again!

Posted by Dirruk On February - 3 - 2009

groundhogdayWie de film Groundhog Day niet kent, die moet zich eigenlijk diep gaan zitten schamen. Deze geniale film, waarin de door Bill Murray gespeelde weerman Phil Connors naar Punxsutawney wordt gestuurd om Groundhog Day te verslaan en dan in een tijdlus verstrikt raakt en elke dag weer dezelfde Groundhog Day beleeft, moet je eigenlijk hebben gezien om een beetje serieus mee te kunnen lullen. Maar goed, ik vergeef het de zondaars onder ons. Wat allemaal veel erger is, is dat Groundhog Day daadwerkelijk bestaat en elk jaar in het ook al bestaande Punxsutawney wordt gevierd. Aan de hand van de schaduw van een bosmarmot wordt op die dag door een raad van hoge heren met mooie hoeden op voorspeld hoe lang de winter nog duurt. Gister was het zover en ze hebben daar in het land dat de wereld opnieuw gaat leiden heel wetenschappelijk besloten dat de winter daar nog zes weken gaat duren. Obama heeft nog een hoop te veranderen, willen we ze daar weer serieus nemen.

5 Responses

 1. Scheisse Said,

  Zal ik de DVD vanavond dan maar meenemen?

  Posted on February 3rd, 2009 at 14:34

 2. Dirruk Said,

  Jaaaaaaaaaaaaa!

  Posted on February 3rd, 2009 at 14:35

 3. Scheisse Said,

  Als ik tijd over heb ga ik hem zoeken voor je.

  Posted on February 3rd, 2009 at 17:53

 4. bas Said,

  Duurt wel errug lang nu!

  Posted on February 5th, 2009 at 04:25

 5. Dirruk Said,

  Nee Bas, dat is nou het Groundhog Day gevoel šŸ™‚

  Posted on February 5th, 2009 at 10:16

Add A Comment