Wednesday, February 26, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Begraaf mij maar in Engeland

Posted by Dirruk On January - 28 - 2009

funeralEen begrafenis is natuurlijk nooit een feest. Dat je na afloop nog een borrel gaat doen begint dan wel in zwang te komen, maar tijdens de dienst is het nooit echt lachen. Zeker niet als je naar een liedje uit de Nederlandse top 50 van uitvaartmuziek luistert. Van die keuze word je al spontaan treurig op een geweldige bruiloft. Nee, dan de Britten, toch al geroemd vanwege hun gevoel voor humor, die hebben een veel betere keuze. Op één staat ‘Always look on the bright side of life‘ van Monty Python, gevolgd door ‘Going underground’ van The Jam en ‘We Gotta Get out of this place’ van The Animals. Kun je tenminste met goed fatsoen mee heengaan. Begraaf mij dus maar in Engeland met bijbehorende muziek. Jullie mogen de muziek uitkiezen, desnoods iets uit dit lijstje van Giel Beelen. Zelfs die is namelijk wel eens grappig.

Add A Comment