Thursday, September 16, 2021

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

AZ Kroketteketet!

Posted by Dirruk On January - 25 - 2009

heinzEr lijkt geen stoppen aan AZ. Mooi aanvallend voetballen en winnen, daar kunnen toch weinig mensen iets negatiefs over zeggen. En omdat het zo goed gaat hebben we ook weinig last van de tirades van Louis. Heerlijk rustig. Eigenlijk is er maar één nadeel: ook de verdediging en Romero, de keeper, zijn goed en dus heeft AZ al 760 minuten geen tegendoelpunt meer te verwerken gekregen. Goed werk, maar nu beginnen de media dus te schrijven over het record van Heinz Stuy, die ooit 1082 minuten zijn doel maagdelijk schoon hield. Dus is het nu weer wachten op het eerste TV-programma dat Heinz uit de mottenballen haalt en een grappig bedoeld filmpje maakt waarin Stuy Romero een paar zelfgebakken kroketten aanbiedt, gevolgd door een diepte-interview met veel flauwe oubolligheid. Wij denken er aan ons geld in te zetten op “Hart van Nederland”, alhoewel het Sportjournaal natuurlijk ook gewoon een goede keuze is. Die hebben ook meer zendtijd dan interessante beelden tegenwoordig.

Add A Comment