Thursday, December 1, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Tennishooligans zijn mietjes

Posted by admin On January - 23 - 2009

rellenVroeger kon je nog fijn met een aardappel in de keel en de pink omhoog in een lamswollen trui beschaafd aardbeien met slagroom eten bij een potje tannis, maar dat is natuurlijk al lang niet meer zo. Tennis is van de gewone man geworden en wat doen gewone mannen? Zuipen en vechten. Dus ook bij tennis. Zeker in Australië, het land dat niet half zo leuk en mooi is als wij ons voorstellen. Een leuk Bosnisch-Servisch treffen op de baan werkt natuurlijk als olie op het vuur en voor je het weet heb je tennisrellen. Dat gaat al jaren achter elkaar zo daar beneden, dus van een incident kunnen we al niet meer spreken. En eigenlijk is het allemaal logisch, want ze hebben geen behoorlijke voetbalcompetitie in Oz en dit soort relschoppertjes zijn veel te laf om bij Australian Football of Rugby eens wat te gaan rellen, dan worden ze binnen no time door de rest van de bezoekers het stadion uitgeveegd. Dus dan ga je maar vervelend doen bij tennis, das logisch. En daar maak je echt indruk mee hoor jongens. Waar spreken we volgende week af? Bij het schoonzwemmen of het kunstschaatsen?

4 Responses

 1. Mark Said,

  Lol, waar slaat dit op?! Duidelijk geen idee wat er zich afspeelt…
  Knap dat je een blog kan plaatsen over een onderwerp waar je geen verstand van hebt want ik zie het verband niet tussen rellen bij tennis en het niet hebben van een fatsoenlijke voetbalcompetitie?

  Daarnaast gaat het over Bosnische en Servische relschoppers, wat moeten die in hemelsnaam bij Australisch Football?! Die komen gewoon voor de support voor hun landgenoten!

  Voortaan als je een verhaaltje schrijft, zorg dan dat die fatsoenlijk is voorzien van enige kennis/feiten!

  Posted on January 23rd, 2009 at 15:59

 2. admin Said,

  🙂

  Posted on January 23rd, 2009 at 16:17

 3. Scheisse Said,

  Hij heeft nog gelijk ook. 🙂

  Posted on January 23rd, 2009 at 17:45

 4. Blaasbalg Said,

  Het gaat over Australiërs van Bosnische en Servische komaf en dat is helemaal geen excuus om een beetje dom met elkaar te gaan matten, niet bij tennis, niet bij voetbal, bij geen één sport. Valt nooit recht te lullen. Hopelijk kunnen jullie de knipoog in dit verhaal zien 🙂

  Posted on January 23rd, 2009 at 18:05

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS