Wednesday, November 30, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Strafkamp Rabobank

Posted by admin On January - 21 - 2009

rabobank2Er zijn wat dingen fout gegaan in het bankwezen. Er zijn ook wat dingen fout gegaan in de wielrennerij. Daar wordt alleen maar kwaad over gesproken, dus als je als bank een wielerploeg sponsort, dan moet je iets aan je imago doen, door bijvoorbeeld strenge straffen te leggen op misdragingen van je werknemers. Wat de Rabobank zijn bankmedewerkers aan straffen oplegt is niet bekend, maar de renners van de Rabo-ploeg krijgen belachelijk hoge boetes als ze geen helmpje dragen, als ze zomaar met iemand praten of als ze een leuk meisje mee het hotel in nemen. En op het gebruik van doping staat zo ongeveer de doodstraf. Natuurlijk zijn de renners verbolgen en nuanceert de ploegleiding één en ander. Maar het is wel een mooi voorbeeld van wat er gebeurt als je heel hard gaat roepen dat regels strenger moeten worden en dingen als zero-tolerance gaat invoeren. Dan gaat op z’n minst het gevoel van vrijheid naar de klote. Het wordt een slecht wielerjaar voor concentratiekamp Rabobank, want dit levert alleen maar gefrustreerde renners op die ook in de koers niet meer de vrijheid zullen durven nemen om er eens lekker vandoor te gaan.

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS