Wednesday, November 30, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Paris Hilton Feminista!

Posted by admin On January - 8 - 2009

parisParis Hilton, wie kent haar niet? Onder andere groot geworden door een obscuur pijpfilmpje, en dus kunnen we de vraag toevoegen: wie heeft haar niet gehad? Ze is tenslotte toch een beetje het boegbeeld van sletterig Hollywood. Maar dat beeld is helemaal onjuist, zo beweert ze zelf in een interview met The Sun. “Ik heb het slechts met een paar mannen gedaan”. En ze bedoelt niet tegelijk, want het is volgens haar belangrijk dat je “hard to get” moet spelen, omdat niemand een tweedehands Prada-tas (afgelikte boterham – red). wil hebben. Dus gaat ze zelden verder dan een potje zoenen. Ze wil ook niet lesbisch worden, zoals Lindsay Lohan, want dat is nou eenmaal niet haar ding. Wel beweert ze dat ze – en nou komt ie – een Feministisch Icoon kan worden genoemd, omdat ze niet afhankelijk is van een man en omdat ze in girl power gelooft. Wij onthouden ons verder van kritisch commentaar en grappig bedoelde opmerkingen, ook zichzelf voor schutten kan ze heel geëmancipeerd helemaal alleen. Daar heeft ze geen mannen zoals wij voor nodig.

1 Response

  1. Tereasa Steppig Said,

    I have been watching Paris Hilton’s BFF. Where do they come across these folks? They’re from another world!

    Posted on July 27th, 2010 at 15:54

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS