Saturday, August 8, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Apple zonder toetsenbord

Posted by admin On January - 6 - 2009

Steve Jobs: net zo dun als de nieuwe AppleAl het moois in de computelarij komt de laatste jaren natuurlijk van Apple. Ipod, Iphone, noem maar op. En de rest bouwt het vervolgens allemaal na en komt dan met een “bijna gelukte maar toch niet helemaal wat je wil” versie van deze producten. De laatste vinding is een superdunne laptop, bijna net zo dun als Steve Jobs zelf. Maar die is herstellende van een hormoonziekte en dat schijnt weer goed te komen. De grote truc is dat er geen toetsenbord meer op de laptop zit, maar een soort touchwheel waarmee je alles kunt doen. Het is niet helemaal niet duidelijk hoe het werkt, of het handig is en hoeveel dagen cursus je nodig hebt om het in de vingers te krijgen, maar: “O, O, O, wat is het weer mooi, wat ze bij Apple hebben uitgevonden”. Zelf maken ze in hun reclameslogan de grap dat ze het wiel opnieuw hebben uitgevonden. Niet dat dat origineel is, maar zo zijn ze de critici van te voren te snel af met flauwe woordgrappen. Wij kunnen niet wachten tot we zelf eens kunnen proberen hoe dat nou precies werkt en wachten ook geduldig af wanneer de medici komen aanzetten met de benoeming van een nieus soort RSI als gevolg van dit prachtige stuurwiel. Wij opteren alvast voor Appleknokkels en Macpolsen. Tot die tijd bestuderen we nog een paar keer dit hoax-filmpje hieronder om te kijken hoe het precies werkt.

Apple Introduces Revolutionary New Laptop With No Keyboard

1 Response

  1. Scheisse Said,

    Alle toetsen zitten op de muis. Die is 3 meter breed.

    Posted on January 6th, 2009 at 21:09

Add A Comment