Friday, July 1, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Dronken Jennifer

Posted by admin On December - 26 - 2008

anistonJENNIFER ANISTON DRONKEN EN GEPHOTOSHOPT IN GQ – Jennifer Anniston staat deze maand soort van naakt in de GQ. Daar kijkt iedereen reikhalzend naar uit, de cover is al overal op internet gedumpt en die zien we dus vanzelf wel verschijnen. Maar het is – zoals te doen verwachten – allemaal een beetje nep. Ze heeft zelf toegegeven in een TV-interview met Barbara Walters dat de foto’s zwaar gephotoshopt zijn. En zoiets toegeven in de showbizzelarij, dat is net zoiets als een wielrenner die gewoon toe gaat geven dat hij doping heeft gebruikt, zoals Piepoli van de week deed. Nu zal het ons worst zijn dat ze is geretoucheerd, wij zijn niet zo geïnteresseerd in de vetkwabjes en rimpels van een bijna 40-jarige vrouw. Wat ons meer boeit is dat ze beweert dat ze tijdens de shoot dronken is gevoerd en dat ze met een paar mannen in smoking op de foto zou gaan, maar dat opeens iedereen naakt was. Het lijkt allemaal een beetje teveel op een script uit Playboy’s Court TV om maar vooral veel aandacht te genereren. Ze heeft in elk geval wel onze aandacht en we zijn benieuwder dan ooit naar de foto’s. We wachten nu nog op de geruchten over groepssex na de shoot. Geil.

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS