Tuesday, November 24, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Ajax wordt bestuurd door amateurs

Posted by Dirruk On December - 3 - 2008

Wat is voetbal toch een prachtige sport. We bedoelen: wat is voetbal toch een fantastische bedrijfstak. Waar anders verdienen tenslotte de directeuren vele malen minder dan het uitvoerend personeel? Neem nou Ajax, daar gaat de nieuwe algemeen directeur, Arie van den Boog "slechts" 325.296 Euro per jaar verdienen en Henri van der Aat, de nieuwe commercieel directeur moet het doen met een fooi van 240.000 Euro. Ja, dat is vele malen meer dan wat wij jaarlijks in onze loonzakjes krijgen, maar als je dat vergelijkt met de salarissen van de spelers, dan stelt het niets voor. Huntelaar gaat dan wel vier miljoen bij Real verdienen, bij Ajax beurde hij ook al ruim twee miljoen Euro. Kunnen we rustig stellen dat Ajax wordt gerund door goedbedoelende amateurs die vrijwillig hun functie uitvoeren en daarvoor gewoon een vrijwilligersvergoeding krijgen. En wij geven in het vervolg deze Bobo’s nooit meer de schuld van het falen van de club. Zij zijn immers slechts de minst talentvolle en daardoor slechtst betaalde werknemers van dit eens zo schitterende wereldbedrijf.

Add A Comment