Tuesday, November 24, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Ajax-aanhang vecht voor bestaansrecht Amsterdam

Posted by Dirruk On November - 27 - 2008

Het gaat niet zo goed met Amsterdam.  En met Ajax eigenlijk ook niet. Al jaren geen kampioen en in de competitie gaat het wel aardig, maar je hoort nu toch al zo’n zes punten los te staan van AZ en NAC als je echt kampioenspretenties hebt. En daar word je als fan niet blij van. Net zo min als dat je als Amsterdammer er blij van wordt dat de koffieshops overal worden gesloten en dat er ook steeds meer ramen op de wallen verdwijnen. Ajax, drugs en hoeren, dat staat er zo’n beetje in alle toeristenfolders over de wereld als het om Amsterdam gaat. Het imago van je stad gaat naar de kloten. En wat doe je dan als rasechte Ajax-fan, al dan niet uit Amsterdam? Dan ga je gewoon zorgen dat in steden die op het gebied van drugs, hoeren en voetbal een naaste concurrent zijn zoveel ellende ontstaat dat de mensen daar ook niet meer heen willen. Dus is de Ajax aanhang vanmiddag begonnen met het slopen van Hamburg. Alles is beter dan met je handen in je zakken gaan staan wachten, maar wij twijfelen ernstig of dit wel een verstandige aanpak is.

Add A Comment