Tuesday, November 24, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Boogerd steeds dieper in zwarte gat

Posted by Dirruk On November - 24 - 2008

Het gaat niet zo goed met Boogerdje. Helaas. Een paar weken geleden probeerde zijn vrouw Nerena nog uit te leggen hoe dramatisch het allemaal was dat hij in een zwart gat was gereden en waarom ze al dan niet tijdelijk gescheidden leefden, maar daar snapte niemand wat van. Zeker niet als je vindt dat je als multimiljonair psychische hulp moet krijgen van de één of andere gesubsidieerde overheisdinstantie. Dat kunnen die twee makkelijk zelf regelen en betalen. Michael is uit ellende maar mee gaan doen aan Ranking The Stars en heeft zijn Belgische Villa nu ook te koop gezet voor een slordige anderhalf miljoen euro. Gaat hij zeker zijn zielenknijper mee betalen. Triest hoe je kunt afglijden als voormalig prachtig wielrenner. Dat levert dan wel de mooiste boeken op uiteindelijk, toch hoeft het van ons niet zo. Gelukkig is er ook goed wielernieuws, want Theo Bos gaat van de baan af en de weg op. Eindelijk weer eens een paar etappezeges voor Nederland in de Tour dus de komende jaren. Hoezee!.

Add A Comment