Tuesday, November 24, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Pele dist Maradona

Posted by Dirruk On October - 30 - 2008

En Pele scoort ook weer eens. Voor open doel nog wel. Werd ook wel weer eens tijd om af te geven op Maradona die hem keer op keer verslaat in verkiezingen wie nou de beste voetballer aller tijden is. Hij is sceptisch over de trainerskwaliteiten van Pluisje, omdat een goede voetballer niet per definitie een goede coach is. Nee, dat klopt, Edson, maar ook is een topvoetballer niet zomaar een topschrijver (wat een waardeloze autobiografie heb jij in elkaar geprutst) of een goede minister van sport (wat dacht je nou helemaal?) en hij maakt al helemaal geen goede films (met Stallone op het doel, kom nou!) of reclamespotjes (nee, wij praten in de kleedkamer nog steeds niet over erectieproblemen). Dus hou je mond maar weer en laat de bal gewoon ouderwets spreken. Of Cruijff. Dan hebben we tenminste nog wat te lachen.

Add A Comment