Sunday, May 9, 2021

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Ajacieden steunen Feyenoord

Posted by Dirruk On October - 29 - 2008

Laten we duidelijk zijn: wij zijn voor Ajax. Dus zouden we moeten genieten van de ellende van Feyenoord. Maar dat doen we niet. Het is leuk als Feyenoord verliest, het is leuk als Feyenoord onder Ajax eindigt in de competitie etcetera etcetera. Maar wat er nu gebeurt gaat zelfs ons te ver. We durven geen grappen meer te maken richting de mensen die we kennen met een Feyenoord-hart. Dat is zielig. Ze hebben op dit moment echt niets om ons terug te pakken en dan gaat de lol er snel af. Het is nu net alsof we het kleinste, zieligste jongetje uit de klas die vol zit met pukkels en een brilletje met een pleister op zijn neus heeft aan het pesten zijn. En daar is helemaal geen ruk aan. Dus voor het eerst van ons leven roepen we: Hup Feyenoord! Au, wat doet dit zeer. Kunnen we dit nog terugnemen?

4 Responses

 1. michael Said,

  echt niet ik hoop dat die club lekker degadeert ik heb geen hart voor feyenoord en vind het helemaal niet zielig moeten ze maar voetballen

  Posted on October 30th, 2008 at 09:36

 2. Scheisse Said,

  Nooit een hekel aan Veijenoord gehad. Wel aan PSV.

  Posted on October 30th, 2008 at 11:31

 3. Josef Said,

  Feyenoord blijft gewoon de Mooiste ploeg van Nl wij blijven ze altijd steunen
  FORZA FEYENOORD

  Posted on October 31st, 2008 at 01:45

 4. Josef Said,

  Feyenoord blijft gewoon de Mooiste ploeg van Nl wij blijven ze altijd steunen
  FORZA FEYENOORD

  Posted on October 31st, 2008 at 01:52

Add A Comment