Wednesday, August 10, 2022

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Genieten met maten in Thailand

Posted by Dirruk On July - 6 - 2008

Marian is alweer een paar weken bij ons weg. We kunnen wel tien verhalen schrijven over wat we met haar allemaal hebben meegemaakt, maar de meeste mensen zullen via haar inmiddels de smeuige verhalen wel gehoord hebben. Voor wie het nog niet heeft gehoord kan ik wellicht vertellen dat is gebleken dat Marian en ik hetzelfde flauwe gevoel voor humor hebben en dat we elkaar willen gaan adopteren als broer en zus. Ik heb naast mezelf namelijk nog nooit iemand meegemaakt die net zo goed kan dirken als ikzelf en dat is natuurlijk geen compliment, maar het leidt wel tot een grote zielsverwantschap. Ik mis haar nu dus bijna al net zo erg als dat Linda dat doet.


We hebben drie weken met Marian doorgebracht in Thailand, trekkend van eiland naar eiland en van mooi strand naar mooi strand. Helemaal niks mis mee, dat is nou eenmaal een van de topattracties van Thailand. Omdat Marian erg goed is in winkelen zijn we ook ingewijd in het kopen van zoveel mogelijk goedkope leuke dingen in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Ook dat is een van de belangrijkste toeristentrekkers. Het overheerlijke eten en de goedkope goede drankjes hebben we ook met haar ontdekt, we hebben wat tempels bekeken, aapjes gevoerd en op de nek van een olifant gezeten. We hebben met haar hele Thailand-pakket doorgenomen. Op een ding na dan.

Thailand staat naast al deze dingen natuurlijk ook bekend om zijn sexindustrie. We hadden zo links en rechts wel wat roze verbrande oudere westerlingen zien rondlopen met zo’n Thaipoppetje, maar waar ze die dan vandaan haalden, dat was ons een groot raadsel. We zagen sowieso niets wat wees op bordelen, gogo-bars en hoerenkroegen.

Gelukkig hebben we daar andere vrienden voor. Het wil namelijk dat Veld met zijn makkers Dennis en Laurens in Bangkok arriveerde toen wij daar verbleven, dus hebben we met ze afgesproken om gezellig wat te gaan eten en drinken (lees zuipen) en dankzij hun weten we precies hoe de Thaise sexindustrie werkt.

Nu wil ik er eerst voor alle duidelijkheid even op wijzen dat jullie niet moeten denken dat die jongens hoerenlopers zijn (correct me if I’m wrong), maar ze zijn als jonge Hollandse vrijgezelle goden natuurlijk de absolute doelgroep. Op het reisbureau bij het boeken van de reis werd de jongens al verteld waar ze naar toe moesten als ze flink van bil wilden. En in de taxi van het vliegveld naar het hotel kregen ze al pingpongshows aangeboden. En dat heeft niets met tafeltennis te maken. In Nederland noemen we zoiets "de Bananenbar". Verdere uitleg lijkt me overbodig. Als je maar met mannen reist, dan is alles binnen een dag duidelijk.

Omdat het met de jongens in Bangkok zo vreselijk gezellig was, hebben we in Chang Mai nog maar een paar keer met ze afgesproken. We zijn zelfs een dag langer blijven hangen omdat het zo gezellg was (en omdat we niet met een kater wilden reizen). En daar in Chiang Mai werd ons verder duidelijk hoe de Thaise prosituee’s te werk gaan. In het straatje met kroegen waar Linda en ik samen ongestoord doorheen waren gelopen, daar kwamen de schaars geklede vrouwen vanuit de kroeg de straat opgerend, fluitend en roepend naar de jongens. Terwijl wij achter ze aan liepen hoorden we hou de jongens teksten als "Ik hou van jou" en "ik ga met je mee" naar hun hoofd geslingerd kregen. Toen we eenmaal besloten in een van die barretjes te gaan zitten, hadden de jongens direct alle drie een meisje op schoot. Binnen vijf minuten begonnen ze om een drankje te zeuren en na tien minuten werd de vraagprijs voor een nachtje vrij worstelen op tafel gegooid.

Dennis begon te klagen over een natte plek op z’n dij en zodra ons drankje op was zijn we naar een andere kroeg gegaan en daar hetzelfde verhaal, maar iets minder agressief. Linda hield de meeste dames op afstand met haar aanwezigheid, maar de brutaalsten kwamen er toch af en toe bij zitten, gelukkig niet voor lang. De grootste volhouder gooide nog de klassieker "Me Love You Long Time" naar Lauren’s hoofd, maar de jongens hadden belangrijker zaken aan hun hoofd.

We hadden namelijk een goedkope fles plaatselijke rum en wat flessen cola besteld en die moesten in rap tempo achterover worden gegooid. En dat deden we ook. Dus nog maar een fles en nog maar een fles en het werd gezelilger en gezelliger. We werden ouderwets luidruchtig, gingen over op het zingen van slecht Nederlands repetoire en schrokken waarschijnlijk meer nieuwe klanten af dan dat al die meisjes bij elkaar naar binnen konden lokken. We hadden dus een topavond en toen we dit de volgende dag dit nog eens dunnetjes over gingen doen blevende meisjes eigenlijk bijna helemaal bij ons weg, dat was best wel fijn ook.

Anyway, we hebben alle hoogtepunten van Thailand dus wel gezien nu en dat komt goed uit, want we zitten op de grens van Laos en steken morgen de roemruchte Mekong per boot over om daar te komen. Hoe het daar zal zijn, daar hebben we geen idee van. Als ik de verhalen moet geloven wordt dat vreselijk genieten, maar zoveel genieten als we met onze oude en nieuwe maten in Thailand hebben gedaan, dat lukt natuurlijk nooit.

Dirk

Add A Comment

Mourinho naar Ajax?

Posted by Dirruk
May-13-2009 I 2 COMMENTS

Voetbal op de Schapenmarkt

Posted by Dirruk
Apr-24-2009 I ADD COMMENTS

Spugend naar de wereldtop

Posted by Dirruk
Apr-16-2009 I 4 COMMENTS

Jiskefet doet verstandig

Posted by Dirruk
Apr-14-2009 I 1 COMMENT

De beste songschrijver ooit

Posted by Dirruk
Apr-9-2009 I 12 COMMENTS