Tuesday, November 24, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

De grootste dopingzondaars

Posted by Dirruk On August - 2 - 2007

Terwijl de voltallige sportpers jaagt op nieuwe dopingberichten bij het wielrennen en probeert uit te zoeken of the sightings van Cassani wel kloppend zijn op basis van weersomstandigheden, is het wellicht handiger om eerst eens te kijken waar je nou het best nieuw dopingnieuws kunt halen. Nou, dan zit je bij de wielrennerij helemaal niet goed. Een onderzoek op basis van wikipedia´s 629 bekende dopinggevallen wijst uit dat Athletiek vijf keer zoveel dopingzondaars kent als de wielrennerij en dat de V.S. met vlag en wimpel bovenaan staat in het landenklassement. Niet zo slim dus om in Europa bij de wielrennerij te zoeken naar dopingnieuws. Check hierrrrr de cijfers. Geheel in de lijn met de queeste naar een schone sport kunnen we volgend jaar een Olympische Spelen verwachten zonder Atletiek en zonder Amerikanen. Wat een feest, die schone sport!

Add A Comment