Tuesday, November 24, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Een bloedstollend idee

Posted by Dirruk On July - 28 - 2007

 Hebben we alsnog een spannende finale gekregen in de tour. Nog drie kanshebbers die kort achter elkaar staan. En er zijn nog genoeg secondes te verdienen om die volgorde te veranderen. Nou wil het peloton iets symbolisch doen morgen tegen het dopinggebruik en daar heb ik een leuk idee voor. Als die jongens nou allemaal lekker langzaam gaan fietsen uit protest en ze laten Contador, Evans en Leipheimer met zijn drieën om de seconden in de tussensprintjes strijden en de meute gaat de laatste ronde met de fiets in de hand lopen waardoor die drie musketiers onderling kunnen uitmaken wie de tour gaat winnen, dan is einde pas echt bloedstollend. En het woord bloedstollend riekt dan wel weer naar doping, maar wie kan dat nou eigenlijk helemaal echt iets schelen als het spannend is?

2 Responses

  1. iboulevard Said,

    Toch nog wat spanning. Alleen jammer dat de tour een beetje ver****t is.

    Posted on July 28th, 2007 at 23:26

  2. Dirruk Said,

    Ja, dat klopt. Maar **** zorgen wel voor betere kijkcijfers.

    Posted on July 29th, 2007 at 03:40

Add A Comment