Friday, May 29, 2020

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Wayne’s world revisited

Posted by Dirruk On February - 24 - 2007

Als fervent lezer van money.cnn.com kwam  ik een stukje tegen over een nieuwe IPO, een beursgang zeg maar, van een bedrijf dat Revision3 heet. De kop van het artikel was ‘Wayne’s World’ meets the Net en dat deed mij denken aan vroeggah. Dus daarheen gesurft en op Diggnation geklikt en daar heb ik mij vreselijk vermaakt met heerlijke onzin. 2 hippe ventjes met 2 laptops in een kroeg met een biertje die slap zitten kletsen over grappige dingen. Erg herkenbaar. Belangrijkste punt in aflevering 85 was dat "Guitar hero" uitgebracht wordt op de Wii. Ik heb erg gelachen om dit stukje professionele pseudo huiskamervlijt. Dus ga allemaal maar eens kijken daar in plaats van hier naar plaatjes van naakte vrouwen te zoeken waar je verder maar van kunt dromen.

Jan.

1 Response

  1. Dirruk Said,

    Blote vrouwen snap ik tenminste nog. 🙂

    Posted on February 24th, 2007 at 21:06

Add A Comment