Thursday, September 16, 2021

Dirrux' Blaasbalg

Anyway: the wind blows

Dirruk doet er niet aan mee

Posted by Dirruk On August - 8 - 2006

Webloggen is een pure vorm van zelfopdringerij en exhibitionisme. Alleen op zichzelf geilende zelfkickers houden het dan ook langer dan een paar maanden vol. Binnen het genre, "kijk mij eens" bespeuren wij een nieuwe trend: De doorgewinterde webloggers gaan een stap verder in hun narcisme en gaan over tot de verheerlijking van hun eigen spiegelbeeld. Zo toont Darch vandaag maar weer eens zijn eigendunk en beloofde ook Sjais in vol ornaat te gaan verschijnen. Deze mannen met wie ik ooit samen blogde lijken diep te zinken.Ik beloof jullie vol overtuiging dat ik niet mee zal gaan in deze tendens. Mijn foto blijft hier weg. Ik heb dan wel een ruksmoel en een ruksite, maar dat is gewoon de schuld van al die vrouwen. Net zoals alles in het normale leven. En erger nog, als ik mijn foto laat zien, dan volgt HB ook binnen no time. En dat kan, wil en zal ik de internettende mensheid niet aandoen.

6 Responses

 1. Mevrouw Mikmak Said,

  Misschien ben je wel jaloers šŸ™‚

  Posted on August 8th, 2006 at 08:39

 2. Dirruk Said,

  Ja, maar dat ga ik hier natuurlijk niet toegeven.

  Posted on August 8th, 2006 at 08:44

 3. hb Said,

  Ik sta al op genoeg foto’s. Zelfs naast jouw. Dat lijkt me inderdaad niet zo’n strak plan om daar al te veel ruchtbaarheid aan te geven.
  Nu kunnen we nog doorgaan voor goddelijke begin dertigers met wasbordbuikjes.

  Posted on August 8th, 2006 at 11:49

 4. hb Said,

  En mocht jij in zeven sloten tegelijk springen dan blijf ik bij de eerste al staan.

  Tsssss….. Wie volgt wie nu.

  “kijkt eens naar al het vrouwelijk schoon en foto’s waar nog ergens letters tussen staan” šŸ™‚

  Posted on August 8th, 2006 at 11:51

 5. Dirruk Said,

  Letters zijn behoorlijk overgewaardeerd. Alleen als input voor zoekmachines hebben ze nog nut bij het webloggen. Helaas.

  Posted on August 8th, 2006 at 12:14

 6. cilindros de agua para boda Said,

  Oportunidad en Resistencia Para Calentador cilindros de agua para boda Agua!

  Posted on March 22nd, 2020 at 22:07

Add A Comment